Er du også træt af hjemmesider, der ikke har adgang til ordentlige meditationsvideoer eller gratis guidet
meditation? Så læs videre her! Hos Oakwell kan du finde et væld af meditationsvideoer, meditationsmusik
og gratis guidet meditation.

Guidede meditationsvideoer

[tubepress]
Meditation dæmper symptomer på angst, depression og stress. Der er ikke længere tvivl om, at folk får det bedre af at meditere. Det er med til at skabe ro og centrering i sindet. Hvis man lider af angst eller fobi, kan man opnå helt unikke resultater ved at meditere. Der er endda eksempler på folk, der kan reducere deres medicinforbrug, når de mediterer regelmæssigt. Meditation påvirker blandt andet hjerterytmen og stressniveauet generelt.

Gratis guidet hypnose:

Fyn-hypnose har lavet en mp3 fil, med fokus på indre fred og ro. – Hør her

Meditation – på flere måder

Der findes flere meditationsformer i dag, en af de mest anerkendte former er Mindfulness, som bruges i hospitalsvæsenet, kommuner og privatklinikker i Danmark. På Oakwell er der adgang til flere forskellige meditationsformer, dette giver dig mulighed for at finde lige præcis den meditation, der virker på dig.

Andre meditationsformer i Danmark er:

  • Zen buddhistisk meditation (Zazen)
  • Transcendental Meditation
  • Yoga meditation
  • Budhistisk meditation
  • Kriya Yoga
  • Tibetansk budhistisk meditation
  • Kristen meditation

Fælles for alle disse meditationsformer er manglende forskning og anerkendelse af deres virkning. Det er ærgerligt, da mange mennesker finder glæde ved en eller flere af disse meditationsformer.

Hvorfor er det godt at meditere?

Der er forsket en del i meditation. Man har blandt andet fundet effekt på hjerterytme, blodtryk og opmærksomhed. Dog er effekten ikke fundet stærkt nok til, at den kan anvendes i stedet for medicin.
Men man mener, den kan anvendes som supplement til eksisterende behandling eller til at øge livskvaliteten. Mange kan bruge meditation til at øge sportspræstation, eksamensresultater, præstationer på arbejdspladsen eller blot til at øge nærværet i hjemmet sammen med familie og børn.

Hvad kan man ellers gøre?

Oakwell er ikke kun en portal med spændende artikler og adgang til guidet meditation og meditationsvideoer. Men Oakwell fungerer også som et bindeled mellem dig og den rette professionelle behandler. Derved kan du altid finde den rette behandling, skræddersyet til dig og dit behov.

Følg dette link hvor vi har samlet de bedste teste, indenfor stress, angst og depression.

Kilde: Chen KW, Berger CC, Manheimer E, Forde D, Magidson J, Dachman L, Lejuez CW ( 2012): Meditative therapies for reducing anxiety: a systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. Epub 2012 Jun 14.