Oakwell er et mellemled mellem dig og professionelle behandlere, så du ikke skal gå igennem den stress der kan være ved at finde en behandler der passer til dig. Vi er dermed formidler mellem forbrugeren og danske behandlere, hvor alle kan benytte servicen gratis.

Vi sørger for at tilknytte forbrugeren til nærliggende behandlere, hvor man som forbruger gratis kan vælge om det er den rette behandler man har fået tilbudt. Eftersom behandlerne ved at de konkurrerer mod hinanden, vil de derfor også være bedre til at fortælle hvorfor deres kompetencer kan bruges i behandlingsforløbet.

Overordnet kan man sige at oakwell sikrer fordele for alle involverede parter. Som forbruger er du sikret relevante, specielt tilpasset og uforpligtende behandlingstilbud på en nem, stressfri og tidsbesparende måde. Som behandler kommer man i kontakt med patienter, og kan derfor fokusere på det man er bedst til, nemlig behandling af syge mennesker.

Hos oakwell bestræber vi os ydermere på at levere den bedst mulige service. Dette gøres bl.a. ved at følge op på kundetilfredsheden i forhold til de enkelte behandlinger og overordnet tilfredshed, så vi sikrer at alle behandlere lever op til deres aftale og giver forbrugeren en god oplevelse.

På den måde sikrer vi kvalitet, relevans og troværdighed overfor alle kunder.